Voor wie ?

“Voor wie heb je nu een boek geschreven ?”, vragen mensen mij. “Goh, voor iedereen , laten we zeggen vanaf 14 jaar, die een beetje begaan is met de wereld.”

Maar dat is te vaag. Misschien is het boek bedoeld voor mensen die net als de vrouwenharen op de voorpagina een beetje in de war zijn. Mensen die zich vragen stellen bij al die informatie, die informatie over klimaat, biodiversiteit, economie, energie en zoveel meer, die informatie die je elke dag bewust en onbewust op je bord krijgt, die informatie over oorzaken en oplossingen, die informatie die soms helemaal juist is en soms helemaal niet.

Je moet wel openstaan voor beeldspraak, metaforen en een ongebruikelijk mix van fictie, feiten en filosofie. Anders vind je het waarschijnlijk maar niks. Hopelijk kan het iets betekenen voor heel wat mensen.

Eén antwoord op “Voor wie ?”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *