Bib

Ik ben vandaag naar de bibliotheek van Tienen getrokken met mijn boekje. Op de vraag “wat voor een boek is het?” was mijn antwoord “Ik zou het niet weten.” Daarmee was de aandacht van de vriendelijke bibliothecaresse meteen helemaal op mij gericht. Wat doe je in zo’n situatie? Je blijft rustig en je zoekt het op in de computer. De kinderen van Kassandra is wel degelijk gekend door de computer en staat er als “non-fictie” in maar onder welke rubriek het dan thuis hoort, was nog niet ingevuld. De vriendelijke vrouw ging nog bekijken waar ze het zou onder zetten. Misschien kon het toch wel onder de fictie, want ze waren daar eigenlijk als bibliotheek wel vrij in… Een boekje kopen lukte niet, dat konden ze alleen maar via de Standaard Boekhandel. Vermits mijn boekje alleen via de Plato boekhandel te koop is, heb ik ze maar een boekje geschonken. Je moet het niet moeilijker maken dan nodig en er moet toch nog iemand investeren in de Vlaamsche Kultuur.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *