Eerste recensies

Bondig en helder! Bedankt hiervoor. Aanbevolen schoollectuur. Ook als scholing voor politici, bedrijfsleiders, vrienden, buren,…. En op paar uurtjes uit?
Maarten Vanderhallen, medewerker Getevallei bij RLZH


De kinderen van Kassandra ongeveer in één ruk uitgelezen. Mijn felicitaties aan Jan. Hij schreef een ‘slim boekje’ over de klimaatcrisis. Bijzonder hoe hij ongeveer de voornaamste facetten van deze majeure problematiek stapje per stapje via allerlei ‘literaire vondsten’ aan bod brengt. Vooral zijn insteek is belangrijk: hij lukt erin de klimaatuitdagingen op een behapbare wijze aan bod te brengen en de teneur is hoopvol ‘over de wereld zoals hij is én zou kunnen zijn’. Het lijkt me immers belangrijk de klimaatuitdagingen in een verhaal te brengen dat (ook) hoop geeft. Indachtig de filosofische wijsheid dat ‘een beschaafd land haar burgers ook hoop geeft’. Kortom een boekje dat verdient gelezen te worden.
Luc Van Overloop, Grootouder voor het Klimaat

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *